KAAP

Tussen 2004 en 2006 volgt Sung-Im Her de tweede cyclus choreografische studies aan de dansschool P.A.R.T.S. in Brussel. Tussen 2006 en 2008 werkt ze samen met Jan Fabre/Troubleyn en is ze te zien in de solo Quando l’uomo principale e une donna en de groepsvoorstelling Je suis sang. In 2008 vervoegt ze Koen Augustijnen/les ballets C de la B voor de creatie en een uitgebreide tournee van Ashes. Vanaf 2009 treedt ze toe tot Needcompany en neemt ze deel aan meer dan 13 projecten. In 2015 werkt Sung-Im Her samen met theatergezelschap Abattoir Fermé aan de creatie van de danstheatervoorstelling NYMF. NYMF wordt door danscritici uitgeroepen tot beste voorstelling van 2015.  

Vanaf 2012 creëert Sung-Im Her internationale producties op het snijvlak van dans, muziek, visuele kunsten en theater. Philia, En-trance, Tuning,  Nymf, you are Okay! en Human Wall worden opgevoerd in verschillende theaters in België, Zuid-Korea, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Afgelopen jaar creëert ze de outdoor performance Human Wall, die wordt getoond in V&A museum, British museum en Theatre Deli gedurende de vluchtelingenweek. 

Haar laatste creatie Nutcrusher gaat met de steun van Korean Arts Council in Zuid-Korea in première.