KAAP

KAAP is een jong Vlaams kunstencentrum in Brugge en Oostende. Via duurzame artistieke trajecten en festivals wil KAAP bruggen slaan, verwonderen, inspireren en samenbrengen.

Dit doen we onder andere met Dansand!, een meerdaags festival voor dans en beweging in Oostende.

Hiervoor zijn we nog op zoek naar enkele enthousiaste jonge festivalreporters om het festival zowel voor als achter de schermen in beeld te brengen.

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en gebeten door foto, film, audio tekst of illustratie? Dan zoeken we jou Heb jij een vlotte pen, ben je gepassioneerd door video of fotografie? Of is online storytelling of podcasting helemaal jouw ding? En zet je de boel graag eens op zijn kop met je verrassende en creatieve idee├źn. Dan ben jij de geknipte persoon!

Tijdens het festival, van 5 tot 7 juli, ga je voorstellingen kijken, leer je het festival en zijn artiesten van binnenuit kennen en verwerk je dit in een medium naar keuze. We staan open voor zowat alles; van een geschreven interview over een beeldverslag of podcast tot het kapen van onze Instagram pagina. Tijdens het festival zijn er enkele coaches aanwezig die je met raad en daad bijstaan.

We verwachten geen journalistieke achtergrond of ervaring met dans. Wel een gezonde dosis pit en verrassende invalshoeken!


W a t   b i e d e n   w e   j o u ?

Een fantastische zomerervaring met zicht op zee! Je draait mee in een professioneel festivalteam, wordt in de watten gelegd met een lekkere maaltijd en je ontvangt een vrijwilligersvergoeding.
Ben jij de persoon die we zoeken?  

Stuur voor 11 juni 2019 een mail naar Evelyn Demaertelaere met een korte motivatie.